KRÅKS STUGA


Bloggen är en livstilsblogg med fokus på torparlivet, trädgård, god mat, inredning, renovering och mycket, mycker mer.


En nyhet är att du nu kan hyra Kråks stuga till din semester och ledighet. En chans att få uppleva vad Kråks stuga har att erbjuda. På en ö, nära salta bad, och en otroligt avkopplande miljö. Läs mer längre ner på sidan.

kråks stuga - torpardrömmen hyrs ut veckovis. 4 bäddar, 5 minuter till brygga och salta bad, stor trädgård med växthus, grillplats och spa.
hyr sommarstuga på orust. 4 bäddar och fullt utsrustat hus. stor trädgård ovh 5 minuter till badet.

TRÃDGÅRD


För dig som älskar trädgård, och vill ha tips och trix på allt från att plantera rosor, till att göra terrakottakrukor täta för plantering..

1900 m2 med allt från blommande träd, grillplats, växthus. Det blandas med roliga inslag i form av  statyer, arrangemang och sittplatser.

kråks stuga. hyr ett torp på västkusten. 4 bäddar med fullt utrustat hus. norra orust.

KRÅKS STUGA


Stugan och bloggen är döpta efter Kråk, som har ett gårdsnamn från Dalarna, som även är en del av mitt namn. Kråk Henrick Eriksson-Bland.


Byggt 1783, och idag en yta på 66 kvm. Kråks stuga är inte inredd som andra stugor i samma stil och ålder. Den är inredd av Henrick och Scott Eriksson-Bland. Färg, mönster, design och udda saker.

sommarstuga på orust. fullt utrustat hus att hyra för 4 personer. vackert beläget på Orust norra udde med 5 minuter till salta bad.

BLOGGEN KRÅKS STUGA


Bloggen startades 2009, och blev snabbt en av Sveriges största bloggar inom inredning och design.


Bloggen har bytt lite inriktning, lite mer fokus på det goda livet med torparlivet, trädgård, matlagning och annat kul. Så följ med på resan genom livet på landet.


Read More

HYR KRÅKS STUGA TILL DIN SEMESTER


Har du drömt om en sommarstuga nära havet? Då kanske du ska hyra Kråks stuga för att testa på. Ett annorlunda inrett torp med 4 bäddar, ett kök utrustat för matlagning och bakning, och en stor trädgård för sköna små promenader och avkoppling. Stor yta med plats för att grilla över öppen eld, eller kanske ett glas vin i växthuset omgiven av vinrankor?  Hela huset är röststyrt om man önskar det, och snabbt wifi ingår. Allt som en sommardröm ska ha.

LGBTQ, gaycation, gaystay, hbtq gayfriendly, gay,

PRISER, INFO & BOKNING


Ja nu kan du faktiskt hyra Kråks stuga till semestern, långhelgen och liknande. Stugan som blev en av Sverigen största bloggar. Du kanske stött på både mig, stugan och trädgården i något inredningsmagasin, så du kanske vet lite om Kråks stuga redan nu. Om inte, klicka på länken och läs mer.

Hyr stuga på västkustens bohuslän. HBTQvänligt sommarställe på Orust.

CITYGUIDE ORUST/TJÖRN


Var shoppar man bäst? Vem har den godaste glassen? Eller vilket museum ska jag gå på? I mina guider ger jag dig mina bästa tips. Kanske inte turistgrejer direkt, då du får en del av mina bästa ställen som har lite annat att erbjuda.