Henrick Eriksson-Bland, grundare av moltazdesign och moltazdesignshop. Observera att moltazdesign och moltazdesignshop inte har något samarbete. Varumärket moltazdesignshop drivs i ny regi av Elma Group AB ) Almö inredning & design )  i Myggenäs.

INFLUENSER

soscial media • inspiratör • marknadskanal


2009 startade jag min första blogg, "Henrick's Tankegångar" som snabbt blev en av de ledande bloggarna inom inredning, design och inspiration. Bloggen bytte senare namn till "kråks stuga" som den heter än idag. Men mycket har hänt sedan dess. Flera olika inspirationskonton i olika namn med olika innehåll.

Totalt så driver jag idag 8 olika kanaler inom Instagram och Facebook. Totalt nås en publik på ca 175 00 läsare/följare.


SOCIAL MEDIA


Inom mina kanaler, såsom bloggar, Instagram, facebook m.fl så når jag en stor publik. Alla konton uppdateras i stort sett varje dag, var och en med sitt egna innehåll beroende på vilket konto/sida som följs. Det är fortfarande jag, men med lite olika uttryck och med olika inriktningar. Hãr nedan ser du några av de större medierna.

moltazdesign - hemsida, Instagram, facebook, twitter & Pintrest


Inredning, design, arbete och mycket mer. Finns på Instagram, facebook, twitter och Pintrest. På Instagram så är moltazdesign och Kråks stuga under samma konto.


Det handlar mycket om mitt arbete som inredare, kreatör, stylist, föreläsare m.m. Kråks stuga - blogg, instagram & facebook


Här hittar du trädgård, matlagning, bakning, torparlivet, hemma-hos, och mycket, mycket mer. Nytt 2020 är också cityguider över bl.a LA, Palm Springs, Göteborg & Orust/Tjön.

En livsstilsblogg som är väldigt populär. Grundades 2019 (!) 


www.kraksstuga.se

Instagram inriktad på hbtq 


Ett privat konto med över 51 000 fans i dagsläget (september 2020)

Modell för allt från böcker, film, produkter, till klädmärken.

En känt ansikte i "björnvärlden". vilken man hittar inom hbtq+.