OM MIG - HENRICK ERIKSSON-BLAND


Dalmas som sett stora delar av världen, men som är bosatt på ön Orust i Bohuslän. 49 år gammal och gift med Scott Eriksson-Bland.


Haft en underbar karriär i yrkeslivet, med allt från H&M, till SOLO och Rörstrand. Även flera olika märken och företag i egen regi. Har arbetat med varumärken och kunder såsom VOLVO lastvagnar, Samsung, Dolph Lundgren, gofab Fastighetsförmedling, Orrefors, KostaBoda och många många fler. Henrick Eriksson-Bland, grundare av moltazdesign och moltazdesignshop. Observera att moltazdesign och moltazdesignshop inte har något samarbete. Varumärket moltazdesignshop drivs i ny regi av Elma Group AB ) Almö inredning & design )  i Myggenäs.

VAD ÄR PÅ GÅNG?


Just nu händer det mycket. Jag har nu sålt och lämnat varumärket "moltazdesignshop" bakom mig. Det är dags att gå vidare. namnet moltazdesign är mitt egna varumärke, vilket ligger som grund för mina andra varumärken och företag. Men nya projekt är redan på gång, nämligen "moltazdesignsdeco", ekosystem. Det är ett projekt och varumärke som startar i höst i Los Angeles och Palm Springs. Klicka på knappen och läs mer.

UTMÄRKELSER


Årets Superskapare 2017

Vinnare av TVprogrammet Superskaparna.


Årets Företagare Orust 2017

moltazdesignshop och moltazdesign


Årets Orustbo 2017

För att gjort mycket för kommunen samt satt Orust på kartan med tv och media.


MITT MÅTTO


Att alltid vara ödmjuk, vänlig och arbeta hårt.


Ingenting kommer gratis i livet. Arbeta hårt och ha drift i kroppen ãr det absolut viktigaste för att nå sina mål och drömmar.


"Det du ger ut får du tillbaka..."

SAKER DU INTE VISSTE


Udda saker som inte många vet

 

  • Mönstermodell för underklãder på H&M början av 1990 talet
  • moltazdesign är döpt efter en hund.
  • Henrick är utbildad skräddare
  • Henrick var med och startade "musik i butik" på H&M 1990 talet. Först i Sverige.