Henrick Eriksson Bland grundare av moltazdesign. moltazdesignshop ingår inte längre i moltaz design.

moltazdesign


moltazdesign startades redan 2009, och då med huvudsaklig inriktning på social media och inredning. Det har sedan dess vuxit och fått flera grenar och varumärken.


Namnet kommer från en hund som hette moltaz. Namnet har funnits i tankarna sedan 1998 men det var först 2004 som det började användas som hotmailadress m.m. På den vägen är det. Vad gör moltazdesign?

Inredning & Styling

Jag inreder allt ifrån hus, lägenheter, torp, våningar till offentliga miljöer. Bland referenserna hittar du bl.a Dolph Lundgren, Olssons i Ellös, Gofab m.fl.

Homestyling

Dags att sälja huset, eller behöver någon med nya ögon för att få iorning på allt? Ibland är det så att två hem sätts ihop, eller delas, och det kan vara lite svårt att få ihop det. Då kontaktar man mig.

Föreläsare

Föreläser i bland annat social media, färglära, belysning, inredning och mycket annat. Har tidigare arbetat med Batteri Kommunikation som utbildare, samt turne för Bomässorna i Sverige.

Logotyper 

Behöver ditt företag en logotyp? Vi hjälper dig. Logotyper framtagna för bl.a Orust Försäkringsbolag m.fl.

Social media

Vi bygger webbutiker, startar upp social media, underhåller social media, och mycket mer. 

Bild & Text

Stylade bilder och produktbilder. Vi hjälper dig med allt från produktfotografering till stylade miljöbilder. Bland referenserna finns bl.a Tavlebords honungsgård, Esska barnartiklar, MIKMAK m.fl.