moltazdesign

moltazdesigndecó


Underbara, handgjorda, spännande och inspirerande ekosystem för hem och kontor. Garanterat ett samtalsämne att ha på bordet eller på köksön. Samtliga ekosystem byggs för hand, och har noga utvalda växter för att skapa ett slutet system.


Det bästa med ett ekosystem är att de lever väldigt länge, och kräver inget arbete. Vattnas ca 1 gång om året och trimmas lika sällan. Det finns noterat om ekosystem som är upp till 40 år, så det är ju en perfekt gåva dessutom.


Ett bra ekosystem är noggrant sammansatt med de delar som behövs, och med rätt växter.

 

Du kan följa oss på sociala medier;


Facebook.com/moltazdesigndeco

Instagram.com/moltazdesigndeco

HEMSIDAN ÖPPNAR SNART!


Hemsidan öppnar snart och är engelskspråkig. På hemsidan hittar du inte bara inspirerande ekosystem, utan även komponenter för att bygga ditt egna system. Självklart hittar du även alla verktyg m.m som du behöver för att lyckas.

Vi har många olika ekosystem att välja på, och det går även att få dom specialgjorda som tex företagsgåvor m.m.

Alla växter kommer från lokala handlare som vi vet inte använt för mycket näring på plantor och växter. Ekosystemen ska växa långsamt och därför är valet av växter otroligt viktigt.

Ekosystemen säljs endast genom utvalda marknader och via B2B återförsäljare. De kan inte beställas via webbutik eller skickas via post. 

moltazdesign

Bokningar och frågor av Kråks stuga görs via info@kraksstuga.se


Copyright © Alla rättigheter förbehållna 2020


Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera